top of page

Les nostres novetats

Els productes més destacats

Plotters per a Belles arts i Publicitat

Canon ®

Produeix impressions infogràfiques de qualitat excepcional amb les impressores de gran format imagePROGRAF GP-4000 i imagePROGRAF GP-2000 que incorporen una innovadora tecnologia d'impressió i 11 tintes pigmentades recentment desenvolupades que inclouen colors d'alt impacte.

Plotter para Bellas Artes y publicidad. Marca Canon Modelo ImagePrograf GP-4000

Plotters per a Fotografia

Canon ®

Aconsegueix impressions fotogràfiques i artístiques sempre perfectes amb les impressores de gran format imagePROGRAF PRO 4100 i imagePROGRAF PRO 2100. La configuració intel·ligent de la innovadora tecnologia de tintes de pigment LUCIA PRO en 12 colors de Canon i la gestió automàtica de suports possibiliten una producció ràpida amb una expressió intensa del color.

Plotter para fotografía marca Canon. Modelo imagePrograf PRO 2100
Plotter para arquitectura e ingenieria. Marca Canon modelo imagePROGRAF TM-200

Plotters per a Arquitectura i Enginyeria

Canon ®

Els models imagePROGRAF TM-300 i imagePROGRAF TM-200 són un 60% més silenciosos i caben sense problemes en qualsevol entorn de treball. Impressió d'alta precisió per a CAD i cartells gràcies a l'exclusiu sistema de tintes Lucia TD en 5 colors de Canon.

Impressora d'objectes

Roland ®

Et presentem l'última generació d’impressores UV de Roland. És molt fàcil d'utilitzar i amb infinitat de funcions. La LEF2-300D permet la personalització mitjançant la impressió directa sobre una àmplia gamma de materials i objectes de fins a 200 mm de gruix, amb colors sorprenents, textures realistes i relleu.

Imprsora de objetos marca Roland. Modelo LEF2-300D
Destructora de archivadores enteros. Marca EBA, modelo EBA 7050

Destructora de papers i arxivadors

EBA ®

L’EBA 7050 és una destructora de documents de gran capacitat per a quantitats grans de paper i arxivadors sencers. 

Destructora de papers

Rexel ®

Compra un dels nostres models de destructores de paper per a oficines de la marca Rexel i rep fins a 150€ de reemborsament.

Promoció vàlida fins al 31/12/2022.

Destructora de papeles marca Rexel.
bottom of page